Kínálatunk

Általános Szerződési Feltételek

A LOMI.HU (www.lomi.hu) weboldal használatának ténye azt jelenti, hogy ön tudomásul vette feltételrendszerünket. Az üzemeltetett weboldal teljes tartalma (az adatbázisok tartalma, cikkek, fotók és a képi megjelenítés teljes eszköztára) a szerzõi jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll.

Az üzemeltetõk arra törekednek, hogy a weboldalt folyamatosan a lehetõségeik szerinti legmagasabb színvonalon tartsák. Az esetleges technikai fennakadásokból eredõ károkért az üzemeltetõk felelõsséget nem vállalnak. Az üzemeltetõk mindennemû változás - ide értve az esetleges szünetelést és megszûntetést is - jogát fenntartják.

A látogatók, felhasználók által megadott személyes adatokat az üzemeltetõk bizalmasan kezelik, harmadik félnek azokat, a jogszabályokban elõírt esetektõl eltekintve, hozzájárulásuk nélkül nem adják tovább. Az üzemeltetõ az általa rögzített személyes adatokból statisztikai jellegû összegzéseket készíthet, amelyek azonban nem alkalmasak egyedi azonosítókhoz való kapcsolásra. A LOMI.HU szolgáltatásai számos olyan linket (kapcsolódási pontot) tartalmaznak, amelyek az Internet egyes pontjaira, pl. más weboldalakra vezetnek. Ezen weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a LOMI.HU üzemeltetõi nem vállalnak felelõsséget.

Az üzemeltetõ lehetõségei szerint mindent elkövet azért, hogy az általa szolgáltatott adatok pontosak legyenek, de az esetleges pontatlan adatközlésekbõl eredõ kárért való felelõsségét kifejezetten kizárja. Úgyszintén kizárják felelõsségüket az üzemeltetõk azon adatokért, hirdetésekért, közleményekért, amelyeket az általa mûködtetett weboldal lehetõségeinek kihasználásával használói közvetlenül helyeznek el a weboldalon.

A weboldalon megjelenõ fizetett hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés megrendelõje tarozik felelõsséggel. LOMI.HU semminemû felelõsséget nem vállal az internetes oldal nem engedélyezett vagy kontrollálhatatlan használatából eredõ esetleges közvetlen vagy közvetett károkért.

Elérhetőség

Cím 8460 Devecser, Budai N. A. köz 100.

Tel/Mobil 06-88-777-270
06-30-520-1638

Facebook

Menus

X

Szerzői jogvédelem alatt áll

Lopás védelem!